Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Vrienden van van Leer & Meer

Bedankt lokale ondernemers!

Tijdens de opzet van onze winkel hebben wij de eer gehad om met vele lokale ondernemers te mogen samenwerken. Sommige hebben ons dusdanig goed geholpen dat wij het waard vinden om hen hier te vernoemen. Laat u inspireren door deze mensen, die allen expert zijn in hun gebied en daarin veel te bieden hebben. Daarnaast zijn het lokale ondernemers met korte lijntjes en een ongekende drive.

Verbouwing

Mooi & Puur

Zij hebben de wanden verzorgd en een groot deel van het interieur verzorgd. Ze werken met exclusieve en premium materialen van diverse leveranciers. Derk en Yolanthe kunnen u helpen van ontwerpen tot uiteindelijke uitvoering.

Bekijk Mooi & Puur

Verbouwing

Expobull

De heren van Expobull leveren en leggen fantastische vloeren. Van tapijt tot PVC ze kunnen het. Onze PVC ziet er fantastisch uit, maar nog belangrijker het is slijtvast en onderhoudsarm. 

Bekijk Expobull

Verbouwing

A&B interieur- en exterieurbetimmeringen

Dingen kunnen nog zo mooi zijn ontworpen, maar dan moeten ze wel uitgevoerd worden. Dat doet Albert voor u en er is geen enkele belemmering voor hem. Hij denkt mee, perfectioneert het en werkt het uiteindelijk tot in de kleinste details uit.

Bekijk A&B interieur- en exterieurbetimmeringen

Ontwerpen

Miksfabriek

Het ontwerpen van logo en promotiemateriaal en het eindeloos brainstormen over de inrichting van de winkel tot in de late uurtjes. Miksfabriek gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is op creatief gebied een van de beste in Vught en omgeving.

Bekijk Miksfabriek

Ontwerpen

Lokke interieurstyling

Opzoek naar een origineel interieur voor uw winkel of huis? Neem dan contact op met Lokke. Zij neemt de tijd om het object te bestuderen en het in overleg met u te visualiseren.

Bekijk Lokke interieurstyling

IT

Clickx Webdesign

Startsups werken graag met startups. Niets is mooier dan jonge mensen met passie en talent. Elles en Casper van Clickx Webdesign maken voor u een website van deze tijd. Visueel, overzichtelijk en snel. Websites bouwen laat u over aan deze twee die zijn opgegroeid in de tijd van het internet en die er als geen ander kijk op hebben.

Bekijk Clickx Webdesign

IT

ACA

Een groot bedrijf gevestigd in Eindhoven. Zij leveren een volledige back- en frontoffice oplossing op maat gemaakt voor uw bedrijf. Met trots is van Leer & Meer de eerste onderneming die de nieuwe omgeving van ACA gaat testen en we hopen deze veelbelovende versie succesvol te gaan draaien.

Bekijk ACA