Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 
Nieuw in Vught

Over ons

Van Leer & Meer

Van Leer & Meer is de nieuwste schoenenwinkel in Vught. Op 25 augustus openen wij onze deuren voor het Vughtse publiek. Tot die tijd zijn we druk bezig met het verbouwen en inrichten van de winkel.

Van Leer & Meer staat voor het nieuwe winkelen. In tijden waarin we  allemaal druk en gestrest zijn, bieden wij een mooie winkel met een vernieuwende collectie en inrichting. Een rustmoment voor iedereen. Beleving en service zijn onze onderscheidende factoren. U krijgt gewoon u geld terug bij het ruilen en wanneer een schoen niet aan de verwachtingen voldoet verhelpen we dit zo goed mogelijk.

Collecties

De collectie bestaat uit dames- en herenschoenen aangevuld met accessoires zoals tassen, sieraden en shawls. Wat betreft de schoenen proberen we iets anders aan te bieden dan wat u in de gemiddelde winkelstraat ziet. Ook voor het onderhoud voor uw schoenen bent u hier op het juiste adres. Eind augustus zal onze collectie ook online te bekijken zijn.

1200
Dames Schoenen
500
Heren Schoenen
200
Accessoires

Neem contact op!

Heeft u vragen, opmerkingen of staat u open om samen te werken dan kunt u altijd contact opnemen met ons via rick.bekkers@vanleerenmeer.nl of het contactformulier invullen op onze website. We hopen u vanaf 25 augustus in de winkel te mogen begroeten.

Neem contact op!