Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 
Betrokken & bevlogen

Ons team

Rick Bekkers

Eigenaar/ondernemer

Sinds kind af aan in schoenen gewerkt bij van der Steen schoenen in Vught en daar is dan ook het enthousiasme en passie voor schoenen ontstaan. Nadat ik Small Business en Retail Management heb gestudeerd in Den Bosch wist ik het zeker; ik wil later als ik groot ben mijn eigen winkel. Maar niet voordat ik een aantal omzwervingen in de wereld heb gemaakt. Gestudeerd in IJsland, stage gelopen in China en backpacken in Australiƫ. Fantastische ervaringen waar ik veel over mensen heb geleerd. Mooie herinneringen en vriendschappen opgebouwd, maar uiteindelijk moet je ook iets opbouwen. Samen met mijn vader ben ik gaan zitten en hebben we van Leer & Meer opgebouwd tot een fantastische winkel in het centrum van Vught.

Meintje van den Heuvel - van der Steen

Inkoop accessoires/verkoopmedewerkster

Als dochter van een succesvolle schoenenfamilie in Vught maakt niemand Meintje meer iets wijs over lederwaren. Jaren werkzaam geweest bij het bedrijf van haar vader en dit jaar heeft ze (voor sommige een ietwat beladen) transfer gemaakt. Meintje excelleert op het gebied van accessoires en gaat dan ook de inkoop hiervan voor van Leer & Meer verzorgen. Energiek, aardig en kundig zijn de kernwoorden om Meintje te omschrijven en wat gaat ze een mooie collectie aan accessoires neerzetten.

Anne-Marie van den Bosch-Broess

Inkoop assistent/verkoopmedewerkster

Anne-Marie kent Vught en Vught kent Anne-Marie. Ze heeft jarenlange ervaring in de retail bij onder andere van der Steen, Gabor en Paprika. Ze is eerlijk, enthousiast en vakkundig iets wat in de hedendaagse retail niet meer vanzelfsprekend is. Regelmatig gaat ze mee op inkoop of komt ze met nieuwe merken.